Om os

Nyeforretningsmodeller.dk er din indgang til myndighederne. Det er et tilbud til dig, som arbejder med nye forretningsmodeller eller ny teknologi, og som er i tvivl om hvilke regler, der gælder for din virksomhed. 

  • Opdateret 1. oktober 2019

Vi koordinerer et svar for dig på tværs af myndigheder

På nyeforretningsmodeller.dk kan du kontakte Erhvervsstyrelsen med alle dine spørgsmål til regler. Du kan også orientere dig her på siden om de vigtigste regler for de fire områder, der er listet nedenfor.

Når du skriver til os, sørger vi for, at du får et samlet svar fra de relevante myndigheder, hvis du har spørgsmål om regler inden for:

  • Cirkulære forretningsmodeller
  • Deleøkonomiske forretningsmodeller
  • E-handel
  • Data og ny teknologi

Når du har skrevet til os, vil vi kontakte dig med henblik på at finde svar på dine spørgsmål. Vi behandler dine oplysninger med fortrolighed og aftaler med dig, hvordan vi kommunikerer din sag videre.

Baggrund

Én indgang for nye forretningsmodeller er en del af Erhvervsstyrelsens indsats for at fremme nye forretningsmodeller og teknologi til gavn for samfundet. Det skal være nemt for dig at få overblik over, hvilke regler der gælder, og hvordan du lever op til reglerne.

Få svar på dine spørgsmål

Skriv til os, hvis du er i tvivl om hvilke regler, der gælder for din virksomhed. Vi sørger for, at du får et samlet svar fra de relevante myndigheder.

Stil et spørgsmål