Forfatter Allan Porsgaard sælger nu sin bog via sin egen e-handel

Med hjælp fra Nye Forretningsmodeller fik Allan Porsgaard svar fra Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, så han nu kan sælge sin bog fra egen hjemmeside – uden
utryghed over om han overholder reglerne.

  • Opdateret 24. november 2020

I forbindelse med lanceringen af børnebogen 'Rinus og Radise – to guldbananer til Von Flitterstaz' ønskede forfatteren Allan Porsgaard og hans to medforfattere at sælge bogen direkte til deres læsere, via egen hjemmeside. Dog, var de imidlertid på bar bund i forhold til reglerne for e-handel. havde overset og bør være bekendte med dvs. virksomhedskritisk lovgivning.

”Ved lanceringen af vores bog, ville vi rigtig gerne give vores læsere mulighed for at købe den direkte af os. Derfor ville vi lancere en hjemmeside for bogen. Inden vi kunne at sælge bogen, ville vi sikre os, at vi overholdt reglerne for salg via hjemmeside. Derfor kontaktede jeg Nye Forretningsmodeller, og deres svar gjorde, at vi nu trygt kan sælge vores bog,uden en usikkerhed om, hvorvidt vi overholder reglerne eller ej.”

Der er mange regler, når man vil starte en e-handel eller sælge varer online. Det drejer sig bl.a. om forbrugeraftaleloven, e-handelsloven, markedsføringsloven, aftaleloven og købeloven.

Ved at skrive til Nye Forretningsmodeller fik Allan Porsgaard et samlet og koordineret svar på sit tvivlsspørgsmål, hvorefter han kunne begynde at sælge sin nye børnebog på hjemmesiden.

Få svar på dine spørgsmål

Skriv til os, hvis du er i tvivl om hvilke regler, der gælder for din virksomhed. Vi sørger for, at du får et samlet svar fra de relevante myndigheder.

Stil et spørgsmål